Феминизмът – най-големият враг на жените

grid-girls-3

Още една победа за феминизма – момичетата от формула едно, които стоят на старта, си изгубиха работата, защото няколко феминистки са решили, че това не е в тон с тяхната идеология. Да, ситуацията започва да става абсурдна и трябва да осъзнаем колко близо е това и до България. Абсурдно е как хора, които твърдят, че се борят за правата на жените, диктуват какво не трябва и трябва да правят момичетата спирайки ги да работят това, което обичат и с което се гордеят. Това не са наши думи, а на едно от изгубилите работата си момичета – Ребека Купър.

Истински феминизъм е да рискуваш живота си премахвайки бурката си в държави като Иран, истински феминизъм е да протестираш по улиците срещу теократична тирания, истински феминизъм е да грабнеш оръжие и да се биеш срещу ИДИЛ, както направиха много от кюрдските жени в Сирия и Ирак.

Войната на феминистките вече не е само с мъжете. Официално стигнахме положението, в което феминизмът обяви война и на ЖЕНИТЕ! Колко абсурдно е това?! Разбира се, в България не сме били изложени на тези крайно леви либерални идеологии… все още. Но ако не обърнем внимание на проблема сега, много скоро и ние може да се окажем потърпевши от тази нелепа идеология. Ако позволим тя да се закорени в България това ще доведе до ответната реакция от крайно-десните формации, които са също толкова големи идиоти. Ще останем по средата ние – нормалните хора, които сме стояли отстрани без да взимаме участие. Всека една крайна идеология има една цел – ВЛАСТ над всичко – хората, икономиката, езика, който използваме, начинът по който мислим….

 

to be continued…

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s